Az emberi szervezet rendkívül bonyolult rendszer. A különböző vírusokkal és baktériumokkal szemben az immunrendszer a hatékony védelem.
Aktuális interjúnkban Dr. Balaicza Eszter belgyógyász főorvos rendkívül szemléletes képet ad az immunrendszer működéséről. A további szakcikkekből Ön képet kaphat az immunrendszer gyengülésének veszélyeiről, a gyerekeket érintő információkról... Két rövid cikk erejéig foglalkozunk a koronavírus témájával is.
Patikánk az alábbi immunerősítő készítményeket ajánlja:
Béres Csepp Extra | Bioextra grapefruitmag kivonat | Multi-tabs mutlivitamin tabletta Immuno L felnőtt | ||
Dr. Theiss Echinacea csepp | Immunoglukan P4H kapszula | Cetebe C-vitamin, D-vitamin és cink étrend-kiegészítő kapszula | ||
Március van, közeledik a tavasz, de még mindig küzdeni kell az ilyenkor jelentkező fertőzéses betegségek ellen. A téli vírusok elleni védekezést nem ősz végén, tél elején kell elkezdeni. Egész évben erősítenünk kell immunrendszerünket. A vírusok, baktériumok legyőzéséhez szükséges erős védekezőrendszert nem lehet egyik napról a másikra felépíteni, de tény, hogy még most is meg lehet tenni az óvintézkedéseket.
Beszélgető társunk Dr. Balaicza Erika belgyógyász főorvos.
Szervezetünk folyamatos küzdelemben áll a környezetből támadó mikroszkopikus élőlényekkel. A védekező feladatot az immunrendszer összetett működése végzi. Fő alkotói a fehérvérsejtek és a vérben keringő fehérjék, valamint a hírvivő anyagok. Sokan nem is tudják, de az immunvédelem daganatellenes feladatokat is ellát.
A cikk teljes terjedelemben itt olvasható!
Forrás: WEBBeteg
Természetes, hogy a gyerekek télen gyakrabban megfáznak, köhögnek. Ám természetes módszerekkel és kicsit több odafigyeléssel megelőzhetjük a betegséget, de legalábbis csökkenthetjük a kellemetlen tüneteket.
Ábécésorrendbe szedett tippjeinkkel néhány tévhitet is szeretnénk eloszlatni!
A cikk teljes terjedelembem itt olvasható!
Forrás: Activ Naturmed
Sok fokhagyma és gyömbér, citrommal, mézzel - kúraszerűen. Nálunk ez a családi recept nagyon bevált.
A recept és elkészítése ITT olvasható!
Forrás: Szakácsfüzet.hu