A férfiasság egyik fokmérője a szexuális teljesítő-képesség. Ha a férfiembernek ezzel gondja van, mindennapjai megkeseredhetnek, elhatalmasodhat rajta a stressz. Az életkornak ebben is sorsdöntő szerepe van. Dr. Fekete Ferenc urológus szakorvos már a kilencvenes évek óta szakértője a férfi-gondoknak, ő válaszol interjú-kérdéseinkre a férfi-klímax témájában.

Patikánk a tünetek kezelésére az alábbi étrendkiegészítő készítményeket ajánlja:

 

Cefagil tabletta   Potego By Gentos kapszula   Ferulant kapszula
Cefagil tabletta 100x478302 2016 tn   Potego By Gentos kapszula 10x123647 2016 tn   Ferulant kapszula 60x764956 2016 tn
Folandrol Folsav Szelén étrendkiegészítő por       Liderin a férfi potenciáért tabletta
Folandrol Folsav Szelen etrkiegeszito por 30x tasak336110 2017 tn       Walmark Liderin GinzengFenyokereg tabletta 6x201293 2018 tn

 

Fekete FerencDr. Fekete Ferenc urológus szakorvos hosszabb klinikai gyakorlat után 1993-ban nyitotta meg magánrendelőjét. Tanulmányúton többször járt Angliában, Hollandiában és Ausztriában. A Semmelweis Egyetem Urológiai Klinikájának a munkatársa, itt is végez műtéteket. Őt kérdeztük a férfiak potencia-problémáiról, elsősorban a férfi-klimax néhány kérdéséről.

AndropauzaHosszú évek óta ismert a középkorú férfiaknál tapasztalható fizikai és érzelmi változások ténye. A kutatók egyre gyakrabban hangoztatják, hogy ez nem más, mint a menopauza férfi változata, az andropauza, azaz férfiklimax.
A cikk teljes terjedelemben itt olvasható!
Forrás: WEBBeteg

ffi gondok 2A klimaxos nő fáradékony, ingerlékeny, kimerült, izzad, romlik a teljesítménye, nem tud koncentrálni. A beteg és környezete, illetve orvosa számára a menzesz elmaradása teszi egyértelművé a panaszok okát. A férfiak esetében azonban más a helyzet.
A cikk teljes terjedelemben itt olvasható!
Forrás: Orvosi Lexikon

ffi gondok 1Mostanában gondjai vannak az ágyban? Néhány dolgot érdemes kipróbálni, mielőtt gyógyszerért nyúl!
A cikk teljes terjedelemben itt olvasható!
Forrás: ötvenentul.hu