szandalItt a nyár, mindenki szandált, papucsot hord. Előjönnek a problémák, az elhanyagolt bőr- és körömgombával csúfított lábra nem lehet elegáns szandált húzni.
Olvassa el összeállításunkat a gombás fertőzésekről, különös tekintettel a körömgombára.

Patikánkban a köröm- és lábgomba orvoslására az alábbi készítményeket ajánljuk:

lab22Körömgomba akkor fordul elő, mikor gomba támadja meg a kéz vagy a láb körmeit, vagy a körömágyat, a köröm alatti bőrfelületet. A gombák a körmöt az azt körülvevő bőr sérülésén keresztül, illetve a köröm és körömágy közötti nyíláson át támadják meg.

lab8A bőrgombásodás napjainkban gyakori jelenség. Egyes gombafélék környezetünk természetes részei, amelyek csak akkor okoznak betegséget, ha szaporodásukhoz kedvező feltételeket biztosítunk és legyengült szervezetünk nem képes ellene védekezni.

labXA lábgomba egy nagyon gyakori fertőző betegség. A lábgomba-fertőzés rizikója megbecsülhető az alábbi teszt kitöltésével:

A tesztet ide kattintva érheti el!

Forrás: WEBBeteg

lab1A bőr- és köröm-gombásodás az egyik legismertebb, ugyanakkor a legtitkoltabb bőrbetegségek közé sorolható. A társadalmi előítéletek, a nem túl esztétikus tünetek az ápoltság hiányát keltik, amely szégyenérzetet vált ki a fertőzöttekből.