Supradyn Kids multivitamin gumicukorA Supradyn Kids vitaminokat, Omega-3 zsírsavat és kolint tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény.

Calcium-Sandoz + Vitamin C 1000 mg pezsgőtabletta
A Calcium-Sandoz + Vitamin C 1000 mg pezsgőtabletta kalciumpótlás és C-vitamin (aszkorbinsav)- hiány kezelésére javallt. A pezsgőtabletta elegendő C-vitamint biztosít a napi szükséglet kielégítéséhez fokozott tápanyagigény esetén is.

Cetebe 500 mg retard kemeny kapszula 120 dbA Cetebe 500 mg retard kemény kapszula a C-vitamin hiányos állapotok kezelésére szolgál, ha az elegendő C-vitamin szükséglet az étrendben nem biztosított. A Cetebe 500 mg retard kemény kapszulából a C-vitamin lassan és egyenletesen szabadul fel, ezért 8-12 órán át állandó C-vitamin szintet biztosít a vérben és a szövetekben.

marslakocskak imunaktivA Marslakócskák Imunactiv hatóanyagai (12 vitamin és ásványi anyagok) hozzájárulnak az egészség megőrzéséhez, segítik az immunrendszer megfelelő működését. Az apró, eper és narancs ízű, szájban oldódó tablettákat, melyek fogbarát édesítőszert (xilitet) tartalmaznak, 4 éves vagy annál idősebb gyermekek számára fejlesztették ki.